SERVICES

Een milieustraat functioneert het best als de bezoekers gemakkelijk hun afval en grondstoffen kunnen afgeven en ze een hoog serviceniveau ervaren. Een milieustraat die er netjes en uitnodigend uit ziet zorgt voor betere scheiding van afval en grondstoffen.

Een goed onderhouden milieustraat is ook belangrijk. Het verlengt de levensduur en verlaagt de exploitatiekosten. Daarnaast is goed onderhoud belangrijk voor de veiligheid van de medewerkers en de bezoekers.

Modulo verzorgt inspecties en onderhoud aan alle typen milieustraten en Klein Chemisch Afvaldepots (KCA). Daarnaast bieden we producten aan voor de inrichting van de milieustraat. Denk hierbij aan: containerbeschermplaten, fractieborden, valbescherming, vuilkleppen, gordingen, glijbanen, overkappingen etc. We gebruiken standaard maatvoeringen, waardoor de onderdelen gemakkelijk demontabel en uitwisselbaar zijn. Medewerkers kunnen daardoor bijvoorbeeld zelf eenvoudig een hek vervangen. Dat zorgt voor maximale flexibiliteit, een belangrijk criterium bij de inrichting van een milieustraat.