Ontwikkeling en ontwerp Almere

Modulo heeft letterlijk en figuurlijk het fundament voor het Upcycle Centrum in Almere gelegd. Letterlijk doordat Modulo een duurzaam bordes voor de gemeente realiseert. Figuurlijk door het gedachtegoed van de circulaire economie in het ontwerp voor het bordes toe te passen. Met onze kennis en ervaring is er een optimaal ontwerp en inrichting gecreëerd. Hierdoor wordt een flexibel, circulair en innovatief Upcycle Centrum gerealiseerd waarbij handig gebruik wordt gemaakt van de beschikbare ruimte onder het bordes.

Het Upcycle Centrum wordt gemaakt van gerecyclede materialen, volledig energieneutraal, met ruimte voor educatie en werkplaatsen voor upcycling onder het bordes. Enerzijds om bewustzijn te creëren bij de inwoners van Almere, anderzijds met een duidelijk commercieel plan. Een plan om ondernemers die werk maken van upcycling naar Almere te halen.  Bij het Upcycle Centrum kun je niet alleen je afval en grondstoffen brengen maar wordt er ook voorzien in educatie, nascheiding en kringloopspullen inname.

Modulo Milieustraten Advies heeft als kennispartner, innovatief ontwikkelaar en ontwerper een circulaire basis gelegd voor het Upcycle centrum te Almere.  Dit in nauwe samenwerking met de Gemeente Almere, LKSVDD architecten, Antea Group en Goudstikker-De Vries constructies.

« Terug naar overzicht