vacature adviseur recyclecentrum van de toekomst

Ontwikkel jij het RECYCLECENTRUM van de toekomst?

De visie en strategie voor het recycle/grondstoffencentrum van de toekomst ontwikkelen en uitwerken? Altijd bezig met innovaties en verbeteringen op het gebied van afval- en grondstoffen en de circulaire economie, samen met klanten? Interesse in de snelle ontwikkelingen in de recyclingbranche en die vertalen naar concrete oplossingen? Kom dan bij ons op gesprek!

Wij vertellen je graag over onze mooie projecten. Wij zijn trendsetter in onze markt. We werken samen met koplopers, partners die ook een passie voor innovatie en kwaliteit hebben. Die begrijpen dat de milieustraat in de toekomst een bijzondere functie krijgt. Het wordt een “Hotspot”, een circulatiepunt waar mensen hun spullen en materialen nieuwe gebruiksmogelijkheden geven en waar de grondstoffen “van morgen” worden gewonnen. Wij begeleiden onze klanten van advies tot en met de bouw en onderhoud van milieustraten/grondstoffencentra. Het advies heeft o.a. betrekking op: (nieuwe) inzamelstrategieën, de visie op het nieuwe recycle/grondstoffencentrum, het ontwerp, variantenonderzoek, haalbaarheidsstudies en het vermarkten / hergebruik van afval en grondstoffen.

Wie zoeken wij?

  • HBO werk- en denkniveau, opleiding milieukunde of vergelijkbaar
  • Expertise op het gebied van afval- en grondstoffen, inzameling, logistiek en afzet
  • Affiniteit met (ontwikkelingen in) de recyclingbranche en circulaire economie
  • Uitstekende schriftelijke communicatieve vaardigheden i.v.m. het schrijven van adviesrapporten en het opstellen van studies
  • Je kunt de strategische adviezen, samen met je collega’s concreet maken en vertalen naar de praktijk
  • Klantgericht, proactief, goed kunnen organiseren en plannen, teamplayer

Wat bieden we?

We zijn een dynamisch, groeiend en innovatief bedrijf in Nederland en Duitsland, koploper in de circulaire economie. Je werkt samen met gedreven collega’s. Professionals die expert zijn in het adviseren over- en het realiseren van milieustraten / grondstoffencentra.

Ons bedrijf kent een informele sfeer, korte lijnen, er is veel ruimte om te leren en jezelf te ontwikkelen en door te groeien. We betalen een marktconform salaris, daarnaast krijg je een auto tot je beschikking.  
 

Contact

Ben je geïnteresseerd in de functie of heb je vragen? Neem dan contact op met Renate van Ommeren, tel 035-5885454. Of stuur een email naar renate@modulo-milieustraten.nl.
 

« Terug naar overzicht