VACATURE PROJECTLEIDER / TECHNISCH ADVISEUR

Recyclecentrum / grondstoffencentrum / gemeentewerf van de toekomst ontwerpen, bouwen en onderhouden? Altijd op zoek naar innovaties en verbeteringen? Interesse in de snelle ontwikkelingen in de recyclingbranche en die vertalen naar concrete oplossingen? Circulair bouwen? Kom dan bij ons op gesprek!

Wij vertellen je graag over onze mooie projecten. Wij zijn trendsetter in onze markt. We werken samen met koplopers, partners die ook een passie voor innovatie en kwaliteit hebben. Die begrijpen dat het recyclingcentrum in de toekomst een bijzondere functie krijgt. Het wordt een “Hotspot”, een circulatiepunt waar mensen hun spullen en materialen nieuwe gebruiksmogelijkheden geven en waar de grondstoffen “van morgen” worden gewonnen. Wij begeleiden onze klant van advies, ontwerp, variantenonderzoek, haalbaarheidsstudies tot en met de bouw en onderhoud van recycle/grondstoffencentra. Dit betekent dat je heel breed wordt ingezet.

Wie zoeken wij?

  • HBO werk- en denkniveau, opleiding Civiele Techniek of Bouwkunde
  • Circa 5 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie
  • Goede kennis van AutoCAD of SketchUp, Excel en word
  • Affiniteit met (ontwikkelingen in) de recyclingbranche en circulaire economie
  • Proactief, leergierig, goed kunnen organiseren en plannen, klantgericht, teamplayer
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal

Wat bieden we?
We zijn een dynamisch, groeiend en innovatief bedrijf in Nederland en Duitsland, koploper in de circulaire economie. Je werkt samen met gedreven collega’s. Professionals die expert zijn in het adviseren over- en het realiseren van recyclecentra, grondstoffencentra en gemeentewerven.
Ons bedrijf kent een informele sfeer, korte lijnen, er is veel ruimte om te leren en jezelf te ontwikkelen en door te groeien. We betalen een marktconform salaris, daarnaast krijg je een auto tot je beschikking.  

Contact
Ben je geïnteresseerd in de functie of heb je vragen? Neem dan contact op met Renate van Ommeren, tel 035-5885454. Of stuur een email naar renate@modulo-milieustraten.nl.

« Terug naar overzicht