Partner van De Groene Zaak

Modulo is vanaf heden partner van De Groene Zaak. 

De Groene Zaak is gericht op een zo snel mogelijke verduurzaming van de economie; door te lobbyen voor een beter ondernemersklimaat, door samen met haar partners winstgevende, duurzame business te maken en door nieuwe kennis en competenties te ontwikkelen op het snijvlak van business en verduurzaming. Het doel is om vandaag de economie van morgen te creëren.

Lees meer »

Modulo Milieustraten op IFAT 2014 (bestel gratis kaarten)

Van 5 t/m 9 mei aanstaande vindt in München weer de 2-jaarlijkse IFAT plaats, de grootste vakbeurs voor milieu-oplossingen in Europa. Er is een toenemende druk op de Europese landen om na jaren van milieuschade, de omslag te maken naar een circulaire economie. Het oude, traditionele denken is verleden tijd, iedereen moet zijn verantwoordelijkheid nemen en toekomstbewust acteren. 

Lees meer »

Sander Ott kiest per 1 januari voor de -circulaire koers- bij Modulo Milieustraten

Per 1 januari is Sander Ott gestart bij Modulo Milieustraten in Soest. Daarvoor was hij projectleider bij  Bruil Prefab B.V.

Sander vertelt:
“Bruil levert de flexibele prefab betonelementen voor Modulo.  Ik ken Modulo daardoor goed.  In mijn functie als projectleider,  heb ik de flinke stappen die Modulo zowel in de organisatie-, als in de  product ontwikkeling  heeft doorgemaakt, van dichtbij mogen ervaren.

Lees meer »

Modulo ontvangt in Duitsland, Urban Mining Solutions Award

 Modulo heeft in 2013 voor haar innovatieve milieustratenconcept in Duitsland de Urban Mining Solutions Award ontvangen. Dit is een prestigieuze prijs die toegekend wordt aan een onderneming die gericht is op grondstoffenhergebruik en het optimaliseren / verduurzamen van grondstoffengebruik. Dit met als doel om de natuurlijke grondstoffen van de aarde zoveel mogelijk te behouden. 

Lees meer »

CONTACT GEGEVENS

Modulo Milieustraten BV
Postadres
Postbus 3244
3760 DE Soest

Bezoekadres
Lange Brinkweg 81
3764 AB SOEST

Telefoon (035) 588 54 54
.(JavaScript must be enabled to view this email address)

KvK-nummer 32124452
BTW-nummer NL 818130775 B01

Partner van Modulo Béton Group

HEEFT U EEN VRAAG OF WILT U ZICH AANMELDEN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF?