vacature adviseur recyclecentrum van de toekomst

Ontwikkel jij het RECYCLECENTRUM van de toekomst?

De visie en strategie voor het recycle/grondstoffencentrum van de toekomst ontwikkelen en uitwerken? Altijd bezig met innovaties en verbeteringen op het gebied van afval- en grondstoffen en de circulaire economie, samen met klanten? Interesse in de snelle ontwikkelingen in de recyclingbranche en die vertalen naar concrete oplossingen? Kom dan bij ons op gesprek!

Lees meer »

Vandaag plaatsen we weer een CIRCULAIR chemisch afvaldepot

Het depot bestaat voor 85% uit secundaire grondstoffen (gesloopte asfaltwegen) en is in de toekomst 100% herbruikbaar. De modulaire betonelementen zijn namelijk gemakkelijk verplaatsbaar en/of integreerbaar in een nieuwe milieustraat. Een toekomstbestendige investering, dus zonder desinvestingsverlies. Tijdens de productie en bouw van het depot wordt de milieubelasting zo laag mogelijk gehouden.  

Lees meer »

4 ministeries en 50 bedrijven waaronder Modulo, tekenen Betonakkoord

Op dinsdag 10 juli tekenen zo’n 50 bedrijven, waaronder Modulo Milieustraten, het Betonakkoord. Elk jaar komt er in Nederland 15 miljoen m3 nieuw beton bij. Producenten, opdrachtgevers en aannemers spreken nu af om vergaand samen te werken aan duurzaamheid: van 100% recycling van materialen tot forse verlaging van de CO2-uitstoot. Modulo heeft in 2014 al de stap gemaakt, haar betonelementen te produceren met eco-granulaten (secundaire grondstoffen, o.a. gewonnen uit gesloopte asfaltwegen). 

Lees meer »

Modulo in nieuwe Magazine van Holland Circular Hotspot

Het tweede Magazine van Holland Circular Hotspot, “Circular is going global” is uit. Daarin zijn de meest in het oog springende circulaire innovaties en initiatieven van Nederland opgenomen. Staatssecretaris Stientje van Veldhoven schrijft oa: We streven ernaar om in 2050 volledig circulair te opereren. Het Magazine is om te inspireren en het is een uitnodiging om nationaal en internationaal samen te werken aan een circulaire economie. Modulo Milieustraten is opgenomen met het Upcycle Centrum in Almere. 

Lees meer »

Holland Circular Economy Week

Paul Verhoeven van Modulo heeft in het kader van Holland Circular Economy Week een buitenlandse delegatie (waaronder Europeanen, Chinezen en Canadezen) rondgeleid op het Upcycle Centrum in Almere. De circulaire bouw en de integrale transformatie van afval tot grondstof op dit unieke centrum stonden centraal in zijn presentatie.

Lees meer »

VACATURE PROJECTLEIDER / TECHNISCH ADVISEUR

Recyclecentrum / grondstoffencentrum / gemeentewerf van de toekomst ontwerpen, bouwen en onderhouden? Altijd op zoek naar innovaties en verbeteringen? Interesse in de snelle ontwikkelingen in de recyclingbranche en die vertalen naar concrete oplossingen? Circulair bouwen? Kom dan bij ons op gesprek!

Lees meer »

Modulo met Koningspaar en handelsdelegatie naar Luxemburg

Het Koningspaar bracht van 23 tot en met 25 mei een staatsbezoek aan Luxemburg. Onderdeel van hun programma was een bezoek aan een bijeenkomst over de duurzame en circulaire economie. Parallel aan het staatsbezoek liep namelijk een bedrijvenprogramma waaraan Luxemburgse en (vierentwintig) Nederlandse bedrijven, waaronder Modulo, deelnamen. 

Lees meer »

De gemeente als grondstoffenregisseur

De gemeente heeft met de milieustraat de fysieke plek in handen om als grondstoffenregisseur hergebruik, recycling en de circulaire economie aan te jagen. De milieustraat is namelijk de plek waar spullen en materiaal nieuwe gebruiksmogelijkheden worden gegeven en de grondstoffen “van morgen” worden gewonnen. 

Lees meer »

Modulo Milieustraten opgenomen als Best Practice in HCH Magazine

“Nederland heeft internationaal veel te bieden op het gebied van circulaire economie”. Holland Circular Hotspot (HCH) is een organisatie met meerdere stakeholders. Bedrijven, kennisinstituten en (lokale) overheden werken met elkaar daarin samen. Sinds HCH in het Rijksbreed Programma Circulaire Economie is opgenomen zijn er al vele slagen gemaakt om het Nederlandse bedrijfsleven met het buitenland te kunnen verbinden.

Lees meer »

CONTACT GEGEVENS

Modulo Milieustraten BV
Postadres
Postbus 3244
3760 DE Soest

Bezoekadres
Oostergracht 13-15
3763 LX Soest

Telefoon (035) 588 54 54
.(JavaScript must be enabled to view this email address)

KvK-nummer 32124452
BTW-nummer NL 818130775 B01

Partner van Modulo Béton Group

HEEFT U EEN VRAAG OF WILT U ZICH AANMELDEN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF?