VACATURE JUNIOR PROJECTLEIDER,  40 UUR PER WEEK

De vraag naar circulaire oplossingen op en rond de recycle-centra en milieustraten in de Nederlandse en Duitse markt groeit. Daarom zijn wij op zoek naar een enthousiaste junior-projectleider die ons team komt versterken bij de advisering over- en uitvoering van onze projecten.

Lees meer »

De milieustraat als ‘circulaire hotspot’

Het doel is om in 2050 alle grondstoffen opnieuw te gebruiken. Om dit te bereiken moeten we af van de wegwerpcultuur en vanuit de overheid en het bedrijfsleven gaan inspireren en creëren om de verspilling van grondstoffen en de uitputting van onze aarde aan te pakken.Hoe doe je dat, van afval af?
En hoe enthousiasmeer je mensen daarvoor? Een middel om dit te bewerkstelligen is de milieustraat.

Lees meer »

EVEN VOORSTELLEN: OFFICE MANAGER LOUISE WAGNER

Onlangs is Louise Wagner bij Modulo gestart in de functie van office manager. Zij gaat het team met name ondersteunen bij het voorbereiden en uitvoeren van de projecten in Nederland en Duitsland.

Ron van Ommeren “We hebben zowel in Nederland als bij onze oosterburen veel nieuwe aanvragen. Onze advies- en servicesonderdelen maken op dit moment een mooie groei door. 

Lees meer »

Nieuwe duurzame milieustraat Zuidwolde

De milieustraat in Zuidwolde wordt vernieuwd. De huidige milieustraat verdwijnt en er komt een nieuwe, duurzame milieustraat voor terug. De locatie wordt uitgebreid en gemoderniseerd. De nieuwe milieustraat biedt ruimte aan de gescheiden inzameling van maar liefst achttien verschillende afvalstromen. 

Lees meer »

Plaatsing bordes Upcycle Center Almere

Afgelopen donderdag zijn we gestart met de opbouw van het bordes voor het Upcycle Center in Almere. De modulaire prefab betonelementen worden in 5 dagen geplaatst. De elementen zijn gemaakt van secundaire grondstoffen (eco-granulaten). Bijgaand een impressie van de opbouw.

Lees meer »

Opdracht gemeente Leusden levering circulair en modulair bordes

Modulo heeft van de gemeente Leusden de opdracht gekregen om een circulair en modulair bordes inclusief Klein Chemisch Afvaldepot te leveren. Door de keuze van het Modulo-concept (dubbel grondgebruik door de "holle" elementen), komt er onder het perron ruimte beschikbaar voor opslag- en stalling ruimte, het KCA-depot en voorzieningen voor het personeel.

Lees meer »

Eerste elementen voor nieuwe afvalbrengstation Nieuwkoop gereed

Inmiddels is betonfabriek Vrijenban gestart met de productie van de eerste elementen voor het nieuwe afvalbrengstation in Nieuwkoop. Voor het afvalbrengstation geldt dat de gemeente Nieuwkoop heeft gekozen voor een modulair gebouwd stortbordes met maximale hergebruikmogelijkheden van de betonelementen, naast de gewenste flexibiliteit. 

Lees meer »

Nieuwe Easydrop / milieustraat voor Nordhorn (DE) geopend

Deze week is de nieuwe Easydrop / milieustraat voor de gemeente Nordhorn officieel geopend. Nordhorn ligt in Duitsland, net over de grens bij Enschede. Voorheen had de gemeente een milieustraatvoorziening waarbij de burgers de trap op moesten lopen om het afval (en de grondstoffen) in de containers te gooien die op het maaiveld stonden. 

Lees meer »

Ook Modulo ondertekent Grondstoffenakkoord

Op 14 september jl. is het Rijksbrede programma Circulaire Economie, getiteld 'Nederland Circulair in 2050' aangeboden aan de Tweede Kamer.
Het programma geeft richting aan wat we moeten doen om zuiniger en slimmer met onze grondstoffen, producten en diensten om te gaan en zo de ambitie - Nederland circulair in 2050 - te halen. 

Lees meer »

CONTACT GEGEVENS

Modulo Milieustraten BV
Postadres
Postbus 3244
3760 DE Soest

Bezoekadres
Lange Brinkweg 81
3764 AB SOEST

Telefoon (035) 588 54 54
.(JavaScript must be enabled to view this email address)

KvK-nummer 32124452
BTW-nummer NL 818130775 B01

Partner van Modulo Béton Group

HEEFT U EEN VRAAG OF WILT U ZICH AANMELDEN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF?