Gemeente de Wolden neemt voorproefje op nieuwe milieustraat

De huidige milieustraat in Zuidwolde wordt binnenkort vervangen door een duurzame en circulaire milieustraat van Modulo Milieustraten. De locatie wordt uitgebreid en gemoderniseerd. Er worden straks achttien verschillende afval- en grondstofstromen ingezameld. Het terrein wordt efficiënter ingericht waardoor de doorstroming van de bezoekers soepel  verloopt. De voorbereiding door de medewerkers van de gemeente de Wolden is inmiddels in volle gang. Een onderdeel daarvan was een bezoek aan betonfabriek Vrijenban in Vianen en aan de hybride milieustraat in Utrecht. In de betonfabriek worden de prefab betonelementen van Modulo geproduceerd.

Lees meer »

Wethouder Overweg geeft startsein bouw van circulaire milieustraat in Leusden

De start van de bouw van de circulaire milieustraat in Leusden is afgelopen dinsdag feestelijk ingeluid door Wethouder Jan Overweg. De gemeente Leusden heeft gekozen voor een circulair bordes van Modulo, hierdoor wordt er gebouwd met zgn. “holle”, modulaire betonelementen. De milieustraat heeft 2 niveaus; de bezoekers kunnen hun afval en grondstoffen gemakkelijk vanaf het verhoogde bordes in de containers werpen.  En onder de milieustraat zijn vele meters beschikbaar voor sanitaire voorzieningen en een omkleedruimte voor het personeel, stallingruimte voor voertuigen van de gemeentewerf en de opslag van Klein Chemisch Afval.  

Lees meer »

Bouw van Circulaire Milieustraat gemeente Nieuwkoop is gestart

Wij zijn onlangs gestart met de plaatsing van het circulaire bordes in Nieuwveen, gemeente Nieuwkoop. De gemeente heeft gekozen voor een circulaire milieustraat die voldoet aan de huidige wensen en eisen, met een hoog serviceniveau voor haar burgers en die toekomstbestendig is. 

Lees meer »

VACATURE JUNIOR PROJECTLEIDER,  40 UUR PER WEEK

De vraag naar circulaire oplossingen op en rond de recycle-centra en milieustraten in de Nederlandse en Duitse markt groeit. Daarom zijn wij op zoek naar een enthousiaste junior-projectleider die ons team komt versterken bij de advisering over- en uitvoering van onze projecten.

Lees meer »

De milieustraat als ‘circulaire hotspot’

Het doel is om in 2050 alle grondstoffen opnieuw te gebruiken. Om dit te bereiken moeten we af van de wegwerpcultuur en vanuit de overheid en het bedrijfsleven gaan inspireren en creëren om de verspilling van grondstoffen en de uitputting van onze aarde aan te pakken.Hoe doe je dat, van afval af?
En hoe enthousiasmeer je mensen daarvoor? Een middel om dit te bewerkstelligen is de milieustraat.

Lees meer »

EVEN VOORSTELLEN: OFFICE MANAGER LOUISE WAGNER

Onlangs is Louise Wagner bij Modulo gestart in de functie van office manager. Zij gaat het team met name ondersteunen bij het voorbereiden en uitvoeren van de projecten in Nederland en Duitsland.

Ron van Ommeren “We hebben zowel in Nederland als bij onze oosterburen veel nieuwe aanvragen. Onze advies- en servicesonderdelen maken op dit moment een mooie groei door. 

Lees meer »

Nieuwe duurzame milieustraat Zuidwolde

De milieustraat in Zuidwolde wordt vernieuwd. De huidige milieustraat verdwijnt en er komt een nieuwe, duurzame milieustraat voor terug. De locatie wordt uitgebreid en gemoderniseerd. De nieuwe milieustraat biedt ruimte aan de gescheiden inzameling van maar liefst achttien verschillende afvalstromen. 

Lees meer »

Plaatsing bordes Upcycle Center Almere

Afgelopen donderdag zijn we gestart met de opbouw van het bordes voor het Upcycle Center in Almere. De modulaire prefab betonelementen worden in 5 dagen geplaatst. De elementen zijn gemaakt van secundaire grondstoffen (eco-granulaten). Bijgaand een impressie van de opbouw.

Lees meer »

CONTACT GEGEVENS

Modulo Milieustraten BV
Postadres
Postbus 3244
3760 DE Soest

Bezoekadres
Lange Brinkweg 81
3764 AB SOEST

Telefoon (035) 588 54 54
.(JavaScript must be enabled to view this email address)

KvK-nummer 32124452
BTW-nummer NL 818130775 B01

Partner van Modulo Béton Group

HEEFT U EEN VRAAG OF WILT U ZICH AANMELDEN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF?