LAATSTE NIEUWS

Gemeente de Wolden neemt voorproefje op nieuwe milieustraat

De huidige milieustraat in Zuidwolde wordt binnenkort vervangen door een duurzame en circulaire milieustraat van Modulo Milieustraten. De locatie wordt uitgebreid en gemoderniseerd. Er worden straks achttien verschillende afval- en grondstofstromen ingezameld. Het terrein wordt efficiënter ingericht waardoor de doorstroming van de bezoekers soepel  verloopt. De voorbereiding door de medewerkers van de gemeente de Wolden is inmiddels in volle gang. Een onderdeel daarvan was een bezoek aan betonfabriek Vrijenban in Vianen en aan de hybride milieustraat in Utrecht. In de betonfabriek worden de prefab betonelementen van Modulo geproduceerd.

Lees meer »

“ We didn’t inherit the Earth from our parents we borrow it from our children.”

De milieustraat neemt in en geeft door. De milieustraat is daarom ook veel meer dan een milieuvriendelijke plek om afval te dumpen. Het is een conversiepunt. Een circulatiepunt waar mensen spullen en materiaal nieuwe gebruiksmogelijkheden geven. Uit het oude groeit het nieuwe.

Daarom wil Modulo van de milieustraat een sympathieke, uitnodigende plek maken waar mensen betrokken worden bij de natuurlijke cyclus van afval, hergebruik en creatie. Iedereen neemt zijn verantwoordelijkheid.

CONTACT GEGEVENS

Modulo Milieustraten BV
Postadres
Postbus 3244
3760 DE Soest

Bezoekadres
Lange Brinkweg 81
3764 AB SOEST

Telefoon (035) 588 54 54
.(JavaScript must be enabled to view this email address)

KvK-nummer 32124452
BTW-nummer NL 818130775 B01

Partner van Modulo Béton Group

HEEFT U EEN VRAAG OF WILT U ZICH AANMELDEN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF?